Благотворителен Коледен концерт „Дари надежда” донесе 836, 89 лева на Дом за медико-социални грижи за деца „Вяра, Надежда и Любов”

На 20 декември в препълнената зала на Културен дом на нефтохомика /НХК/ децата от Танцова школа Estrella”Бургас с художествен ръководител г-жа Олга Димитрова, представиха богато разнообразие на различни танцови стилове.

Коледният концерт под наслов „Дари надежда” бе с благотворителна цел, а събраните средства бяха дарени за нуждите на ДМСГД – гр. Бургас. Събраната сума от 836, 89 лева (осемстотин тридесет и шест лева и осемдесет и девет стотинки) беше връчена официално днес на Директора на Дома – д-р Пепа Ралчева. Средствата ще бъдат използвани за закупуване на педиатрична система за позициониране на деца със специални нужди и физически увреждания.

Участие в концерта взеха и деца от Школа по класически балет от ОДК Несебър, Клуб „Сезони” и ученици от НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров”.

Деца и тинейджъри завладяха цялата публика с прекрасните си вокални и танцови изпълнения.

Д-р Пепа Ралчева поднесе букет цветя на организатора и ръководител на Танцова школа Estrella”- г-жа Олга Димитрова.

„Искам да изкажа възхищението си от това, което видях днес на тази сцена. Толкова много прекрасни деца, с толкова голям талант. Беше невероятно красиво и искам да Ви благодаря, че бяхме част от всичко това. Искам да благодаря най-вече на техния ръководител г-жа Олга Димитрова, която е положила много усилия, за да направи този невероятен концерт за нас”. – бяха благодарствените думи на директора на Дома д-р Пепа Ралчева.

За да се внесе Коледния дух, на сцената се появи и Дядо Коледа. Той раздаде подаръци на всички деца, участвали в благотворителния концерт.

Снимки от концерта може да разгледате тук.

Leave a Reply