ДМСГД Бургас, посрещна Дядо Коледа!

Дядо Коледа не закъсня с подаръците и в ДМСГД „Вяра, Надежда и Любов“, Бургас!

На коледното тържество, което се състоя днес – 20.12.2010 г., всички малчугани получиха мечтаните подаръци. Старецът беше посрещнат от импровизирано летище точно в 9:55 ч., а специално подготвен впряг от „елени“, се погрижи неговото ескортиране до Дома.

Следваха стихотворения, игри, песни и танци. Не липсваха коледари, които казаха молитва за берекет и както е по традиция, поднесоха коледен кравай, на домакина на дома – д-р Пепа Ралчева. Основната заслуга за това, имаха децата от ЦДГ „Моряче“, град Бургас, които се стараят да не пропускат събитие в лечебното заведение и да изненадват децата в него всеки път, с разнообразна програма.

Празненството нямаше да е същото без безценните ни приятели от НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“, които не пропуснаха  малчуганите и този път! Китката от коледни песни, беше най-малкото, с което допринесоха за снежното тържество. Те дариха  комплект детски барабани и столчета, закупени с парите от организираните от тях коледни базари през отминаващият вече месец.

Безброй други подаръци и лакомства, заваляха към децата и от специалните гости на събитието – д-р Георги Паздеров – Директор на РЦЗ-Бургас, д-р Макшева – Директор РЗОК-Бургас, Диана Видева – Директор Д“СП“, и г-н Михалев от „Комплекс 2000“, предоставил ни уникалната торта и др.

Leave a Reply