Дом за медико-социални грижи за деца „Вяра, Надежда и Любов” навършва 4 години на първа пролет

ЧЕСТИТ РОЖДН ДЕН!

На днешния прекрасен ден Дом за мдико-социални грижи за деца град Бургас навършва 4 години от получаването  на името си „Вяра, Надежда и Любов“.

Рождените дни са хубав повод да си направим равносметка как е преминала годината, дали сме успели да реализираме всички поставени цели и какви резултати сме постигнали.

За изминалите 4 години от „новото начало“ на Дома за пореден път успяхме да покажем и докажем, че продължаваме да се развиваме и да „вървим“ винаги напред и нагоре!

Високият стандарт на многобройните предлагани услуги при нас е гарантиран, а резултатите, които достигаме и признанието, което получаваме ни дава увереност и ни кара да се гордеем с това, че сме си свършили работата добре. Всичко, което правим е в името на тях – нашите деца!

Благодарение на създадените при нас специализирани центрове за деца със специални потребности успяваме да помагаме както на децата в неравностойно положение, така и на техните родители при всекидневната им грижа в домашни условия.

Ето защо ние продължаваме да вървим по дългия път на развитие, съпроводен с много предизвикателства и работа, в която както винаги досега ще влагаме цялата си любов и енергия!

Благодарим на всички прекрасни хора, които вярват в нас и искрено ни подкрепят, защото те са тези, които ни помагат да реализираме целите и мечтите си!

Честит 4-ти рожден ден и Честита първа пролет!

Leave a Reply