Министърът на здравеопазването Д-р Таня Андреева посети Дом за медико-социални грижи за деца“Вяра, Надежда и Любов“ град Бургас

Днес Министърът на здравеопазването Д-р Таня Андреева, придружавана от г-жа Мария Куманова – началник на политическия кабинет на здравния министър и г-н Димитър Николов – Кмет на град Бургас,  посетиха Дома за медико-социални грижи за деца „Вяра, Надежда и Любов” –  Бургас.

Те бяха посрещнати от директора на ДМСГД  –  Д-р Пепа Ралчева, която лично ги разходи и запозна с развитието, нововъведенията и професионалното отношение на  персонала в лечебното заведение.

Министър Андреева бе подробно информирана за отделенията в Дома, за тяхното модернизиране благодарение на упорития труд от страна на ръководството и Община Бургас, както и за многобройните услуги предлагани в институцията. Успяха да разгледат и сензорната ни зала, залата по психомоторика, библиотеката на играчките, залата за музико-терапия и обновените ни площадки за игра. Тя бе искрено впечатлена от постигнатите резултати и работата в ДМСГД „Вяра, Надежда и Любов” .

Д-р Андреева бе  и много развълнувана от топлото посрещане на децата, с които тя разговаря и оцветява книжка, а те я поздравиха със стихче и безброй прегръдки и усмивки.

СНИМКИ ОТ ПОСЕЩЕНИЕТО МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК!

Leave a Reply