Открит урок за работа с деца със специални потребности

1

Откритият урок, който се проведе днес бе специално организиран от майки на деца, посещаващи Дома за медико-социални грижи за деца „Вяра, Надежда и Любов”. Родителите бяха поканили специалисти от различни сфери, работещи в лечебното заведение, които под формата на игра показаха различни видове упражнения и даваха професионални съвети.

В програмата бяха включени много забавни занимания за децата, в които освен специалистите, участие взеха и самите родители.

Целта на провеждането на урока беше да се дадат професионални съвети и отговори на всички въпроси, свързани с отглеждането, възпитанието и социалната интеграция на децата в обществото.

Под звуците на весели детски песни времето премина неусетно и всички останаха много доволни. В края на мероприятието имаше и много вкусна почерпка за присъстващите, а за награда на всяко дете бе поднесен специален подарък.

От името на родителите, децата и Дома изказваме огромна благодарност и признателност към основния спонсор на инициативата „СИБАНК” ЕАД – Бургас, към Община Бургас, към Експозиционен център „Флора” – Бургас и към „БУРГАСБУС” ЕООД, без чиято помощ и подкрепа идеята за провеждането на това събитие не би могла да се осъществи.

Снимки от събитието можете да разгледате тук!

Leave a Reply