Ралица Паскалева и Теодор Салпаров бяха гости на „Най-усмихнатия Дом“ – ДМСГД „Вяра, Надежда и Любов“ град Бургас

Актрисата Ралица Паскалева и волейболистът Теодор Салпаров бяха специални наши гости.

Тяхната визита бе свързана с благотворителната инициатива „Българската Коледа“, която тази година е в подкрепа на децата с тежки заболявания и увреждания.

Като едни от застъпниците, които призоваха за съпричастност към децата, Ралица Паскалева и Теодор Салпаров станаха част от отразяването на кампанията, заснемайки репортаж относно дарението, което получи нашето лечебно заведения.

Тази година ДМСГД – Бургас получи Робот за раздвижване на горен крайник „Armeo Spring Pediatric“ и Автоматичен биохимичен анализатор „Biosmart 240“.

Високоспециализираната медицинска апаратура подпомага нашите специалисти в предоставянето на квалифицирана и навременна помощ, качествено, продължително лечение и активна рехабилитация на децата в нужда.

Истинско удоволствие за нас и децата ни бе присъствието на изключително позитивните ни и специални гости.

Ралица Паскалева, Теодор Салпаров и екипът от сценаристи на „Българската Коледа“ използваха възможността да разгледат всички отделения и да се запознаят с нашите деца.

Директорът на лечебното заведение Д-р Ралчева с удоволствие разходи гостите ни и подробно ги информира за развитието, новостите и бъдещите планове за модернизация в сферата на многобройните услуги, предлагани за деца при нас.

Впечатлени от видяното гостите ни си тръгнаха, казвайки „Довиждане“ на децата и екипа на „Най-усмихнатия Дом“!

Leave a Reply