С нов компютър ще се обучават и забавляват децата от ДМСГД – Бургас

Студенти от Студентския съвет на университет „Проф. д-р Асен Златаров“ град Бургас зарадваха малчуганите в дома за медико-социални грижи за деца „Вяра, Надежда и Любов“ с чисто нов компютър. Новата техника ще бъде от голяма полза както за децата тук, така и за педагозите, които работят с тях. Детски обучителни програми и забавни компютърни игри ще са част от ежедневните занимания за нашите деца. Голяма беше радостта и любопитството на малките палавници, които веднага седнаха и подробно разгледаха новия подарък.

С полезна и интересна информация от нашия директор се сдобиха и днешните ни гости. Те разгледаха и бяха впечатлени от условията, методите на работа и услугите, които се предлагат при нас. Голям интерес проявиха и към най-новата ни придобивка – апарата за локомоторна терапия.

„Аз също съм един бъдещ педагог и искам да изкажа възхищенията си към екипа, който работи тук. Напредъка на децата и условията са чудесни. Аз и моя екип ще спомагаме с каквото можем, за да продължавате да се развивате и да помагате на децата в нужда.“ – бяха думите на председателя на студентския съвет г-н Ивайло Балтиев.

Това дарение е само част от многото благотворителни кампании на студентите от университет „Проф. д-р Асен Златаров“, които са инициирани от техния студентски съвет.

Ръководството и децата на ДМСГД – Бургас изказват своята искрена благодарност към Вас! Щастливи сме, че има млади хора като вас, отдадени на благородните каузи и съпричастни към съдбата на децата.

ПОВЕЧЕ СНИМКИ МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК!

Leave a Reply