Вяра, Надежда, Любов – Честит празник!

На този прекрасен слънчев ден ние празнуваме своя имен ден – Вяра, Надежда, Любов и тяхната майка София. Тази година на празненството присъстваха много гости. Дворът на Дома бе изпълнен с детски песни , смях и много весело настроение.

Д-р Пепа Ралчева благодари на всички гости за присъствието им и даде начало на щурото тържество.

Малки и големи истински се забавляваха и играха заедно с аниматорите – клоун и принцеса, които се постараха за доброто настроение на всички.

На  нашия специален ден присъстваха и няколко специални госта – г-н Димитър Николов – кмет на Община Бургас и кръстник на Дома, г-н Красен Кралев – министър на младежта и спорта, г-жа Йорданка Ананиева – зам. кмет по култура и образование и д-р Таня Макшева – директор РЗОК – Бургас.

„ Искам първо да благодаря на д-р Ралчева, за това че е човек с много голямо и добро сърце. Благодарим и за грижите и грижите на целия екип, който не ни е подвеждал никога. Честит имен ден!” – бяха поздравителните думи на г-н Николов

След това думата взе и министър Кралев – „ Честит празник! Желая Ви много успехи, Желая Ви да продължавате да се отнасяте с огромна грижа и любов към децата, защото те имат нужда от това! Едно гражданско общество е толкова по-силно, когато се отнася с по-голямо внимание и грижи към тези, които имат нужда. Благодаря Ви, Бъдете живи и здрави!”

Г-жа Ананиева също изказа благодарност към всички станали част от този празник, като пожела да не спираме да даваме любов на нашите деца, за да ги правим щастливи.

Целия екип на ДМСГД  „Вяра, Надежда и Любов” честити празника на всички, които днес празнуват! Нека мъдростта е винаги с Вас, вярата в доброто да не Ви напуска, надеждата за светлина и радост да е в душите Ви,  а любовта да бъде в сърцата на всички!

СНИМКИ ОТ ТЪРЖЕСТВОТО МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК!

Leave a Reply